Mijn naam is Pauline Roelants.

Van oorsprong ben ik verpleegkundige. Na een vervolgstudie Gezondheidswetenschappen ben ik werkzaam geweest eerst in de 2e lijn en vervolgens in de eerste lijn. In de 10 jaar dat ik als manager van een huisartsengroep werkzaam ben geweest heb ik niet alleen de huisartsenzorg goed leren kennen maar ook de hele eerste lijns gezondheidszorg. Het boeiende aan dit werkveld zijn de vele en snel opeenvolgende veranderingen, waardoor steeds geschakeld en aangepast moet worden. Samenwerken in deze branche van vele kleine zorgaanbieders maakt dat je krachten kunt bundelen en je meer kunt bieden naar patiënten toe. “Samen-werken aan nieuwe kansen”: daar ligt mijn expertise, niet alleen binnen de eerste lijn maar ook met welzijn en gemeentes.

Voor vele organisaties, ieder met hun eigen cultuur, financieringsstroom en werkwijze is het lastig over-je-eigen-schutting- heen te kijken. Terwijl dit juist een van de belangrijkste voorwaarden is om tot efficiënte samenwerking te komen en resultaten te behalen. Een onafhankelijke adviseur of kartrekker, is dan van belang. Vanuit die visie en met mijn jarenlange ervaring in het werkveld kan ik met Roelants Zorgadvies ondersteuning bieden.

In 2013 heb ik besloten dat het tijd was om het roer om te gooien. In 2014 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer. Roelants Zorgadvies is een kersvers adviesbureau dat boordevol energie en enthousiasme zit. Flexibiliteit, betrouwbaar, resultaatgericht zijn eigenschappen die bij mij horen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. Voor meer informatie zie mijn profiel op linkedin.